Make-up

Nápady na novoroční make-up

Nový rok je za rohem. I když jste se možná rozhodli, co si vezmete na sebe, přemýšleli jste již o svém make-upu? Víte, jak zajistit, aby byl dostatečně svůdný a zářivý? Nemusíte se ničeho bát, podívejte se na top trendy v oblasti novoročního make-upu níže.

Nemusíte trávit hodiny před zrcadlem proto, abyste na nový rok vypadali krásně. Počítá se hlavně kreativita a chytře zvolený styl (ne každý zkrátka vypadá skvěle s make-upem a la smoky eyes).

Novoroční make-up – ať žijí třpytky!

Letošním nejpopulárnějším novoročním make-upem budou rozhodně třpytky. Není to nic zvláštního. Rozhodně je mnohem přívětivější zářit stejně jako všechny okolní světýlka, petardy a rachejtle, než se ztratit mezi stovkami dalších slavících.

Mezi trendy se rozhodně řadí i zlatavé či stříbrné odstíny. Tato barva rozhodně skvěle padne k vašim nehtům, řasám a dokonce i k vašemu obočí! Metalický finiš vám dodá taktéž zlatá a stříbrná.

Top barvy na nový rok

Je jasné, že novoroční oslavy jsou jednou z nejbarevnějších událostí roku. Vyplatí se vědět, jaké barvy jsou letos šik. Nejjednodušší je opět sledovat novoroční trendy.

Největší různorodosti si můžeme všimnout mezi očními stíny. Make-up stylisté doporučují sáhnout po nasycených odstínech růžové a fialové. Skvělou volbou je také burgundy, modrá a zelená. Černé kouřové oči by měly být letos nahrazeny metalickými stíny, například ve fialové barvě.

I když budou centrem pozornosti vaše oči, péči můžete dát i vašim rtům.

Novoroční trend 1: stříbrné linky

Třpytky vypadají s večerním make-upem opravdu krásně, ale pouze v případě, když jich použijeme přiměřené množství. Abychom nebyli jeden velký kýč, měli bychom přidat trochu lesku za pomoci nějakého doplňku. Letos budou hitem stříbrné oční linky. Rozhodně se vyplatí si nějaké zařídit co nejdříve.

Novoroční trend 2: lesklé rozjasňovače

Rozjasňovače nejsou novým trendem. Nový rok ale žádá zcela novou formu. Trendy bude lesklá, téměř až zrcadlová pokožka s lesklým finišem. O co jde? Pokožka bude vypadat nesmírně svůdně a elegantně, jako kdyby byla lesklá a vlhká.

Novoroční trend 3: Třpytky!

Letošnímu novému roku budou dominovat silně zvýrazněné oči. Oční make-up připomínající disko kouli se zlatými víčky bude tím nejžhavějším trendem letošního nového roku. Třpytky nemusíte používat pouze okolo očí, ale také na tvářích, nehtech, vlasech a rtech. Zajímavým make-upovým trendem bude také obočí zvýrazněné přírodní barvou se třpytivými částicemi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *