Make-up

5 Nejlepších Řasenek Na Obočí. Žebříček sestavený přímo pro vás!

Jak vybrat tu nejlepší řasenku na obočí?

Určitě si tuto otázku kladete. A my známe odpověď! Vybrat tu správnou řasenku na obočí by nemělo být těžké. Důležité je vybrat si kvalitní výrobek dostupný v barvě odpovídající vašim skutečným chloupkům – pak bude konečný výsledek přirozený a famózní zároveň.

Hledáte řasenku na obočí, ale nevíte, jak vybrat tu nejlepší? To už nebude váš problém, protože jsme pro vás připravili seznam 5 nejlepších řasenek na obočí na kosmetickém trhu. Čtěte dál!


5 nejlepších řasenek na obočí – NÁŠ ŽEBŘÍČEK


Nanobrow Shape Mascara

Velikost: 5 ml

Počet dostupných odstínů: 3

Tato řasenka na obočí je mezi uživatelkami internetu senzací! Získává množství nadšených recenzí a je hodnocena velmi příznivě, co se týče její oblíbenosti. Ani tentokrát to nemůže být jinak. Pokud je vaše obočí tenké a řídké, tento výrobek rozhodně splní všechna vaše očekávání. Funguje i v případě hustých a nepoddajných chloupků. Řasenka Nanobrow vytvoří efekt plnějšího a vyplněného obočí během chvilky! Nemusíte věnovat spoustu úsilí každodennímu stylingu, abyste vypadaly skvěle. Řasenku na obočí najdete ve třech přirozených a jemných odstínech, které jednoduše padnou k vašim rysům. Díky tomuto výrobku získáte opticky hustší obočí, maximálně dlouhotrvající výdrž a vždy dokonalý tvar obočí. Pečující složení s obsahem oxidu křemičitého zanechává chloupky jemné a hladké. Řasenka na obočí pokrývá každý chloupek zvlášť, zhušťuje je a zvyšuje jejich velikost. Zlepšuje také texturu obočí a zvýrazňuje jeho přirozenou krásu. Je to nejrychlejší způsob, jak dosáhnout vysněného obočí! Speciálně navržený přesný aplikátor hladce klouže po pokožce a pokrývá chloupky nádhernými barvami. Řasenka na obočí Nanobrow trefuje do černého!

Číst více: www.nanobrow.cz


❤ YSL Couture Brow Mascara ❤

Velikost: 7,7 ml

Počet dostupných odstínů: 2

S touto řasenkou na obočí získá váš pohled výraz. Yves Saint Laurent nabízí produkt nejvyšší kvality, který je určený k úpravě a zvýraznění vašeho obočí. Přináší přirozený nebo extravagantní vzhled – výsledek zintenzivněte v závislosti na svých představách a příležitosti. Složení obsahuje gelové fixační látky a polomatné pigmenty, díky kterým bude obočí vypadat bezchybně při každém použití. Řasenka na obočí YSL se přizpůsobí potřebám každého typu obočí a barvy vlasů. Zajišťuje pohodlné používání, dlouhotrvající výsledky a různou intenzitu požadovaného vzhledu. Samy určitě uznáte, že lesklý 3D efekt vypadá přirozeně a báječně.


❤ Benefit Cosmetics Gimme Brow+ Mini ❤

Velikost: 1,5 ml

Počet dostupných odstínů: 10

Tato krásná řasenka na obočí v mini verzi se vám snadno vejde do kabelky. Vezměte si ji všude s sebou a použijte ji, kdykoliv ji budete potřebovat. Úžasné výsledky si zamilujete i s opravdu řídkým obočím. Řasenka na obočí Gimme Brow+ Mini je vybavená přesným aplikátorem ve tvaru kartáčku, který důkladně oddělí těžko dostupné chloupky. Zvýšíte jejich objem, pokryjete je fantastickou barvou a během chvilky zamaskujete mezery! Přípravek neuvěřitelně dobře definuje oblouky obočí. Tato řasenka na obočí je složena z mikrovláken, která přilnou k pokožce a chloupkům a vytvářejí přirozený efekt. Její voděodolné složení s vysokou výdrží osloví i velmi vybíravé a náročné spotřebitelky. Aplikace je nesmírně jednoduchá a určitě ji zvládne každá milovnice líčení. Řasenka na obočí Benefit Cosmetics je k dispozici v deseti odstínech, které vám poskytnou dokonalou shodu s vaší přirozenou barvou chloupků obočí.


❤ Lord&Berry Must Have Tinted Brow Mascara ❤

Velikost: 4,3 ml

Počet dostupných odstínů: 3

Vysoce přirozená řasenka na obočí, která přináší efekt henny. Je k dispozici ve třech neutrálních odstínech, které se hodí pro každou ženu. Tento jedinečný produkt maximálně zvyšuje objem a tloušťku chloupků a krotí ty neposlušné a nespolupracující. Speciální rychleschnoucí složení řasenky na obočí zajišťuje přirozený i výrazný vzhled, který si zamilujete od prvního použití. Pokud chcete dosáhnout co nejjemnějšího efektu, nanášejte přípravek od vnitřního koutku směrem k ocáskům obočí. V případě potřeby postup ještě jednou zopakujte. Řasenka na obočí Lord & Berry je nezbytným pomocníkem pro ty, kdo nejsou spokojení se vzhledem svého obočí.


❤ Lancome Sourcils Styler Brow Mascara ❤

Velikost: 6,5 ml

Počet dostupných barev: 4

Řasenku na obočí Lancome si oblíbí každá žena, která ocení dokonalé nalíčení. Sourcils Styler je inovativní řasenka na obočí, která zkrotí, zvýrazní a zafixuje chloupky na svém místě po celý den. Díky tomuto produktu bude vaše obočí vypadat plnější, hustší a přirozeně lesklé. Vytvarujte své chloupky bez námahy a zlepšete jejich texturu, abyste konečně mohly být spokojené s tím, jak vypadají. Na výběr máte čtyři barvy, ze kterých si můžete vytvořit efektní líčení pro každou příležitost. Stojí za zmínku, že tato řasenka na obočí se velice snadno používá: jednoduše si obočí natupírujte pomocí špulky a následně je vyhlaďte kartáčkem ve směru jejich růstu. Je to skvělá nabídka pro každou zaneprázdněnou milovnici líčení, která nemá každé ráno čas na únavnou a zdlouhavou úpravu obočí. Vyberte si řasenku Lancome a zlepšete své obočí!